[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Novica Nakov novica at bagra.org
Wed Mar 22 22:01:05 UTC 2006


Во зачеток е организирање на инстал фест на 15 и 16 април. Преговорите се 
водат за простор во Народна техника. 

Покрај вообичаеното инсталирање/режење во план е организирање и на 2-3 
предавања во попладневните часови и можеби проекција на револушн ос. Ако 
некој има и некоја друга идеја може сега да се произнесе.

Покрај луѓе, опрема и iso-а за режење, потребен ни е и промотивен материјал: 
постери, флаери и сл. Било какви придонеси се добредојдени.


-- 
Новица Наков
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mkMore information about the Ossm-members mailing list