[Ossm-members] прашање

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Thu Mar 23 16:52:27 UTC 2006


On Thursday 23 March 2006 16:45, Арангел Ангов wrote:
>
> Нормално е дека нејќам да му го даваш мојот број на секој ебате. Башка
> не може да ни го понуди тоа што ни е потребно.
>

Значи си стапил во контакт и ти објаснал што се може а што не може.

Супер, my bad..More information about the Ossm-members mailing list