[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Mar 22 22:11:19 UTC 2006


>
> Покрај луѓе, опрема и iso-а за режење, потребен ни е и промотивен
> материјал:
> постери, флаери и сл. Било какви придонеси се добредојдени.


Еве јас имам материјал за режење (ама нема да можам да режам на мојата
машина нешто е сјебано со режачот) а исто така можам да донесам и Мандрива
постери и лепенки за компјутери исто мандрива.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060322/2fbe2289/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list