[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 23 16:03:26 UTC 2006


> Е сега, пошто се договоривме дека ќе го правиме сево ова... не е лошо уште
> одма да спремиме рекламен материјал, т.е. барем програма да направиме негде
> до понеделник за да знаат луѓето со време што ќе се случува.

да не заборавиме да направиме и ливчиња со информации за тоа каде ќе може да 
се обратат за помош понатаму во животот... news, mail листа и сл.

Ај фрлајте други идеи... а секретарот нека ги собере, па да ги гласаме во 
недела :)-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

                   It's not a bug, it's tradition!More information about the Ossm-members mailing list