[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 23 17:07:37 UTC 2006


Дамјан напиша: 

> а ако некој знае
> нешто друго интересно нека предложи и нека спреми презентација.

Јас им пишав на мк.википедија да спремат нешто ако сакаат. Исто ми текна на 
оној момакот што предаваше за 3д и такви ствари на пмф. Ама не знам како се 
викаше и контакт а-у. Може тој би сакал да зборува пак.

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list