[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Mar 23 17:13:38 UTC 2006


Дамјан напиша:

> Што iso-a све ни треба? Дајте предлози... (отприлика... по мој редослед)
> - Slackware (иам 10.2)
> - Ubuntu  (иам 5.10)
> - Fedora
> - Mandrake
> - Suse
> - Debian

ОнНет интернет би требало таму да фаќа така? Значи дека Убунту ќе се 
инсталира на сите неодлучни, а на останатите по желба?

Убаво би била така да биде. Минатиот пат ја имавме истата идеја но без 
интернет Убунту тапа и мораше Мандрак да оди.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list