[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 23 17:17:35 UTC 2006


> > а ако некој знае
> > нешто друго интересно нека предложи и нека спреми презентација.
>
> Јас им пишав на мк.википедија да спремат нешто ако сакаат. Исто ми текна на
> оној момакот што предаваше за 3д и такви ствари на пмф. Ама не знам како се
> викаше и контакт а-у. Може тој би сакал да зборува пак.

Горан Коцов се вика, но неам контакт.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

               I believe the technical term is "Oops!"More information about the Ossm-members mailing list