[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 23 17:41:03 UTC 2006


> Не сум сигурен дали уште важи тоа бесплатен безжичен интернет на Он.нет,
> како и да е те дисконектира на секои 30 мин тоа така да не знам колку ќе
> заврши работа и ако фатиме сигнал.

не важи бесплатен безжичен интернет веќе, и не те дисконектира на 30 минути 
ако си нормален корисник.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

A: Because it reverses the logical flow of converstion.
Q: Why is top posting frowned upon?More information about the Ossm-members mailing list