[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 23 21:22:30 UTC 2006


>> Не дека сум луд по Убунту итн, ама насекаде читам за Аутоматикс (скрипта
>> што инсталира еден куп програми, плагинови, кодеци).
>
> Ми се укажа прилика да го пробам аутоматикс пред неколку недели и е
> стварно корисна алатка, доколку обезбедиме интернет врска дефинитивно би
> ја користеле за досредување на инсталациите.

нема можност да го направиме тоа што го прави automatix offline?-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"If we knew what we were doing, it wouldn't be research"

That's what my supervisor used to say to me when I got depressed about lack of 
progress.More information about the Ossm-members mailing list