[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 23 22:27:38 UTC 2006


На чет, 2006-03-23 во 22:22 +0100, Дамјан напиша:
> нема можност да го направиме тоа што го прави automatix offline?

Изгледа дека има:

http://www.pxctech.com/files/automatix_cd.zip

Ќе го тестирам со дапер и ќе пишам дали го бива.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list