[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 24 14:41:20 UTC 2006


Здраво,

За флаерите и плакатите добра финта би било да се средат од енда
страна, а од другата да се стави реклама на печатницата кај што ќе се
печатат. Обично така ги средуваме работите по студентските
организации.
Наше инфо од една страна + реклама од друга страна = бесплатно печатење ;)

Предавањата би биле чисто што/како за слободниот софтвер, состојбите
во Македонија, ОССМ или може да мавнеме и нешто како развој на
апликации со слободен софтвер (Qt, GTK, PHP) развојни околини,
алатки...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list