[Ossm-members] прашање

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Mar 24 10:07:57 UTC 2006


На чет, 2006-03-23 во 01:24 +0100, Арангел Ангов напиша:
> Што беше муабетот за македонскиот сорсфорџ? Дај пишете кои беа идеите и
> што се треба да се напраи, појше луѓе сме тука сигурно ќе има по некој
> предлог за како да се изведе целата работа, ако сакаме да го правиме и
> тоа на истава машина може да користиме Xen, не знам како работи на други
> дистрибуции ама читав дека доаѓа интегриран со Федора Кор 5 и дека се
> поставува доста едноставно. 

И? Ќе се праи или да си купам хостинг?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list