[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Mar 26 17:37:33 UTC 2006


Дамјан напиша:

>> Во зачеток е организирање на инстал фест на 15 и 16 април. Преговорите се
>> водат за простор во Народна техника.
> 
> Тој простор кошта околу 4000 денари за целиот event.

Што се добива со тој простор? Конференциска сала со проектор? Работни 
маси за компјутери? Монитори можеби?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list