[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Milos Stolic misoss at gmail.com
Mon Mar 27 19:37:39 UTC 2006


Дамјан напиша:
> Кој сака да презентира било што друго да се пријави ОДМА сосе тема и отприлика 
> колку ќе трае и да рачуна  дека ако се пријави нема после „еј неможам .. 
> испитна сесија и сл.“.

Според предлогот на Новица, јас и Слободан Јаќоски сакаме да одржиме 
презентација за Википедија. Би траела околу 30мин. - 1 час.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list