[Ossm-members] оссм известување: инсталфест 15-16 април

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Mar 27 22:59:44 UTC 2006


На пон, 2006-03-27 во 20:53 +0200, Дамјан напиша:

> Кој сака да презентира нешто ИМА ДО УТРЕ ДА ПРИЈАВИ која тема сака да ја 
> презентира и колку ќе трае, за утре да можеме да ја затвориме програмата.

Локализација на софтвер - Гномк проект (Гном на македонски)

30-40 мин ќе има луфта 10-15 мин валјда...

> > Инсталирачи ќе дојдат? Кој за што? Ајде пријавете се.

Убунту со се.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk




More information about the Ossm-members mailing list