[Ossm-members] Маратон во Битола

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Mar 28 02:55:11 UTC 2006


>
> Официјално сега, Божидар, Зоки, Уфо, Владо, Новица...сите, што имате
> искуство
> со преведување и координирање на преведувачки тимови, помагање на преводот
> и
> би сакале да и помогнете на Лугола, повелете. Ние како организатор на
> маратонот би сакале Божидар да присуствува со 100% сигурност поради
> неговата
> улога на координатор на тимовите за превод на KDE на македонски јазик, и
> се
> разбира јас лично, сакам Зоки да дојди пошто е workahollic мадафакер :)
> Процентуално ќе преведиме многу повеќе со Зоки.


Брб ајл би дер :) ју кен каунт он ме, веќе подолго време сакам да го видам
КДЕ комплетно на македонски ама некако не ја бива работата, затоа спремете
ми две тастатура :) се шалам. Ајде тука и другите да се пријавете за превод
на КДЕ, Уфо сам шо се вика го преведе Гном :) (ама Гном е 1/3 од КДЕ :) )
затоа пријавувајте се и не чекајте многу.
Официјално јас одам на мратонот.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060328/6fb925fa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list