[Ossm-members] Ако може еден совет

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Wed Mar 29 10:21:48 UTC 2006


На работа имам 64 битен атлон и сакам да му ставам линукс.
Дома имам слек, ама таа е 32 битна машина.
Ако може еден совет која дистрибуција да ја инсталирам ?
Слекот му е проблематичен за да го ставам на повеќе
машини (ќе ми треба време).
Ќе биде ли Сусе10

Поздрав !More information about the Ossm-members mailing list