[Ossm-members] Ако може еден совет

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Mar 29 10:33:47 UTC 2006


On 3/29/06, Vanco Nastov <vanini at mt.net.mk> wrote:
>
>
> На работа имам 64 битен атлон и сакам да му ставам линукс.
> Дома имам слек, ама таа е 32 битна машина.
> Ако може еден совет која дистрибуција да ја инсталирам ?
> Слекот му е проблематичен за да го ставам на повеќе
> машини (ќе ми треба време).
> Ќе биде ли Сусе10
>
> Може OpenSuse, a може и Ubuntu за 64-битни процесори.

--
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060329/70819869/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list