[Ossm-members] Get legal на македонски

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri May 5 11:54:50 UTC 2006


Арангел Ангов напиша:
> На пет, 2006-05-05 во 13:39 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
>> Така беше првично, ама кога го менував копчето немаше место за Изберете. 
>> Ако го проширев ќе изгледаше огромно, така да се вратив на Земете, Земи.
> 
> Дај бе не заебавај, ради копчето ли ќе менуваш, дај ќе го средиме
> копчето, не мора баш така да изгледа. Ќе пробам ја да го средам сеа ај.
> 
Копчето мора така да изгледа, треба да е униформно за сите јазици. 
Мислам на форма и облик. За големина не мора, ама ти викам коа се 
прошири грозно изгледа.More information about the Ossm-members mailing list