[Ossm-members] Филм

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Nov 7 00:39:33 UTC 2006


On 11/6/06, Ilin Petkovski <krack at linux.net.mk> wrote:
> Вчера се сретнав со еден дечко кој веќе подолго се занимава со правење
> аматерски филмови.

Идејата е одлична, само незнам од каде ќе најдеме пари.
Нели е подобра варијатна (финансиски) да најдеме некои деца од ФДУ
и да ни средат се за џабе? Тие сигурно ќе работат за престиж и
претставување на своите знаења пред нивните професори ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе

П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
паметно кажи, ако не, не спамирај


More information about the Ossm-members mailing list