[Ossm-members] Филм

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Nov 7 01:27:11 UTC 2006


Јас се согласувам со идејава, звучи интересно.
Што и да се реши јас сум ЗА, без разлика дали е тоа финансиски или 
поддршка :)

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list