[Ossm-members] Филм

Ilin Petkovski krack at linux.net.mk
Tue Nov 7 10:48:12 UTC 2006


На вто, 2006-11-07 во 11:18 +0100, Misa Popovic напиша:
> Добра идеја!
> 
> 1. Светлото стои на статив и немора (не треба) никој да го држи. :-)
> 2. Уфо нека држи микрофон за два сендвича. :-)

Хеххе, Уфо друго ќе држи за два сендвича :)

> 3. Можеби може опремата да се позајми ... мислам дека има такви
> организации кои бесплатно ти даваат опрема за да снимиш аматерски
> филм.

Да, и на некои од нив се надеваме.

> 4. Проблемот е монтажата - која не е наивна работа... и можеби таму
> треба да се дадат повеќе пари...

Епа ако и монтажата можеме да си ја направиме, нема да ни треба никој за
филмов освен ние самите :)

> 5. Остатокот од трошоците отпаѓаат на превоз, храна и miniDV касетки
> (200 ден. комад)

Да, тоа би требало да бидат вистинските трошоци.

> Тоа што сакам да кажам е дека е важно да се сними, па макар и дале
> сите 250евра, што и не е толку многу ако никој од нас не се нафати да
> го направи.
> 
> поздрав
> Миша
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list