[Ossm-members] Филм

ozon at mt.net.mk ozon at mt.net.mk
Tue Nov 7 07:50:27 UTC 2006


Имам некое искуство од правење вакви филмчиња и цената од 250 евра е 
превисока. Ваквите работи одат до 8 000 денари најмногу...


More information about the Ossm-members mailing list