[Ossm-members] Филм

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Nov 10 19:26:07 UTC 2006


Ilin Petkovski напиша: 

> Размислете и поздрав.

Јас мислам дека ако може да се соберат од овде 250 евра, тогаш со тие пари 
одма треба да се распише bounty за некои клучни работи кои недостасуваат за 
работа на нашава заедница и сл. 

Филмовите треба да се снимаат кога ќе има што да се документира, нели?-- 
Новица

„Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.“ - А. Н. ВајтхедMore information about the Ossm-members mailing list