[Ossm-members] Филм

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Nov 7 13:28:42 UTC 2006


На вто, 2006-11-07 во 05:24 -0800, Зоран Димовски напиша:
> Не си во право Балал, Cinelerra ќе заврши работа. Можеби не е толку 
> професионална
> како Adobe Premiere, но работата ќе си ја заврши одлично (тие што знаа 
> да ја користат :-) )

А да го натераме Гемиџи да ја научи и он да го монтира филмот, ќе
заштедиме 250 евра и Гемиџи ќе научи дека постои слободен софтвер за се,
две муви со еден удар. :)
More information about the Ossm-members mailing list