[Ossm-members] Филм - wink

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Wed Nov 8 19:46:34 UTC 2006


да се употребуваат комерцијални програми за било која намена би било 
ГОЛЕМО ЛИЦЕМЕРИЕ и кршење на правата за кои се залагаме, пред се мислам 
употреба на слободните програми.
Тоа по мене не доаѓа предвид!
Подобро ништо да не се направи отколку неслободен софтвер да се користи.
Абе шо не земете еден дигиталец и пљак пљук и ете филм.

Беше ли приметен програмот www.debugmode.com/wink за промовирање на 
слободните програми?
Го видел некој?

пс. баравте нешто како hypercam за линукс? еве го тоа е, wink е и за линукс.

Се договориме пр. 30 души ти ќе правиш презентација за тоа, ти за тоа. 
Секој прави пр. по една а добива 30. Илии 100 зависи колку души сме.
Еве нешто што направив со тој програм, како да се нарача убунту по 
пошта, па може да видите како изгледа:
www.gospel-download.com/makedonija/aj/wink/narachuvanjecda.htm
More information about the Ossm-members mailing list