[Ossm-members] Филм

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Nov 10 14:44:03 UTC 2006


> Викам, и тврдам дека тоа што го научивме во пролетта
> на една Видео Арт работилница, е дека нема можност со слободен софтвер,
> барем овој што постои да се направи квалитетен (едноставен) филм. 

Гемиџи претеруваш, пред не толку далеко време филмовите ги правеле/монтирале 
на рака ... и пак правеле одлични приказни. Не знам дали имаш гледано, ама
луѓе имаат на црно-бел филм добојувано со боици, рачно, frame по frame. 
Све повеќе од тоа може само да ти помогне.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

            Yes, I've heard of "decaf." What's your point?More information about the Ossm-members mailing list