[Ossm-members] igra

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Fri Nov 10 16:15:02 UTC 2006


On 11/10/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
> > toe ne e spam, jas samo baram usluga....
>
> П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
> паметно кажи, ако не, не спамирај
>
> И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
>
> Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.

Учи малиов... браос :) Ќе биде од тебе нешто, само напред.


More information about the Ossm-members mailing list