[Ossm-members] igra

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Nov 10 16:20:21 UTC 2006


On Fri, 2006-11-10 at 17:15 +0100, Vlado Peshov wrote:
> On 11/10/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> > On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
> > > toe ne e spam, jas samo baram usluga....
> >
> > П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
> > паметно кажи, ако не, не спамирај
> >
> > И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
> >
> > Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.
> 
> Учи малиов... браос :) Ќе биде од тебе нешто, само напред.

Фала. :D
More information about the Ossm-members mailing list