[Ossm-members] igra

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Nov 10 17:40:15 UTC 2006


On Friday 10 November 2006 17:09, Stojance Dimitrovski wrote:

>
> Незнам за тоа - ние уствари не ни треба да се караме на листава, ама ти
> не си во право! Прво прочитај го бонтонот па после пишувај. Да бараше
> услуга за OpenOffice.org или за нешто слично ќе ти помогневме, ама ти па
> за игра. За игра еј! Ти да беше на мое место кога ми се дереа, има и
> скорешни на пр:
>

БРАВО ЧОВЕЧЕ! :) Тоа се бараше од тебе цело време. Супер напредуваш ;)

>
> Така да, не прави вака... Мислам дека некој друг не забележа, ама јас
> забележав и ме изнервира - дека мене ми имаат викано така како на пр ^. И +
> пораката ти е во HTML не е во Plain Text, и треба да пишуваш на КИРИЛИЦА.
>
> И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
>
> Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.
>

Не се извинувај бре. МОДЕРАЦИЈА! Под хитно! Уа Спамери!!

-- 
Hope that the day after you die is a nice day.


More information about the Ossm-members mailing list