[Ossm-members] igra

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Nov 10 17:59:45 UTC 2006


А дали Evolution спаѓа во добар маил клиент? Не треба да ми купувате
чоколадо. :D
Дека ја него го користам. А ако не престанеме да збориме за ова ќе направам
филтер за поракиве, најозбилно.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061110/2c53309c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list