[Ossm-members] igra

eagle eagle eagle8 at gmail.com
Fri Nov 10 18:36:30 UTC 2006


abe stojance ne znaev deka si tolku sensitiven... izvini ako ti gi povrediv
custvata.. pfttt...


On 11/10/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
> > toe ne e spam, jas samo baram usluga....
>
> Незнам за тоа - ние уствари не ни треба да се караме на листава, ама ти
> не си во право! Прво прочитај го бонтонот па после пишувај. Да бараше
> услуга за OpenOffice.org или за нешто слично ќе ти помогневме, ама ти па
> за игра. За игра еј! Ти да беше на мое место кога ми се дереа, има и
> скорешни на пр:
>
> П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто
> паметно кажи, ако не, не спамирај
>
> Така да, не прави вака... Мислам дека некој друг не забележа, ама јас
> забележав
> и ме изнервира - дека мене ми имаат викано така како на пр ^. И + пораката
> ти е
> во HTML не е во Plain Text, и треба да пишуваш на КИРИЛИЦА.
>
> И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
>
> Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061110/7367a63c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list