[Ossm-members] Firefox 2.0.0.1

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Sat Nov 11 18:57:42 UTC 2006


On 11/10/06, Дамјан <penguinista at mail.net.mk> wrote:
>
> Имаме до 21 ноември да поправаме bug-ови во преводот на Firefox...
>
> Така да ... пријавувајте грешки во преводот
> http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=2
>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> Today we create the legacy of tomorrow ;).
>


Има еден што се влече од порано : кога е поставен прокси кој е недостапен,
пораката за грешка гласи „Проски серверот не може да се пронајде" т.е.
„Проски" наместо „Прокси".
Или сакате да го носам ова на flyspray? Реков да не се регистрирам за
малку...

BTW, чија идеја беше „Полномошник" во последниов превод?


-- 
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Expert
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061111/ae8005e9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list