[Ossm-members] „OpenSuSE“ на Македонски

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Nov 16 10:05:57 UTC 2006


>
> Е сега за испраќање ќе го замолам Дамјан да отвори на „Flyspray" група
> „OpenSuSE" за да понатаму се пријавуваат грешките
> или евентуално предлози за преводите.


http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=14

Еве. Пошто Дамјан не беше тука, јас ти отворив проектче, ако има некои
проблеми пиши.
Или дај ми џабер контакт, пошто те немам :)

-- 
Igor Stamatovski

Free Software Macedonia
____________________________
http://www.slobodensoftver.org.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061116/5571b774/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list