[Ossm-members] „OpenSuSE“ на Македонски (оф топик)

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Nov 16 20:19:32 UTC 2006


На чет, 2006-11-16 во 21:09 +0100, Dean Josevski напиша:
> Дали во МК има официјален дистрибутер за Мандрива? Дали некој се обидувал да 
> добие и сл. Се надевам дека сепак е место под оваа нишка да напомнам за ова, 
> зато што не очекувам долго преплицирање. 

Не.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list