[Ossm-members] „OpenSuSE“ на Македонски ( оф топик )

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Nov 16 20:34:18 UTC 2006


On Thursday 16 November 2006 21:19, Арангел Ангов wrote:
> На чет, 2006-11-16 во 21:09 +0100, Dean Josevski напиша:
> > Дали во МК има официјален дистрибутер за Мандрива? Дали некој се обидувал
> > да добие и сл. Се надевам дека сепак е место под оваа нишка да напомнам
> > за ова, зато што не очекувам долго преплицирање.
>
> Не.

А, дали овде има интерес за тоа? Ако има преминуваме во нова нишка. ;)

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list