[Ossm-members] „OpenSuSE“ на Македонски

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 17 06:50:25 UTC 2006


На пет, 2006-11-17 во 02:48 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> Не разбирам што е контроверзно, ако им помогнеш на другарчињата
> шо користат опенСУСЕ. Ќе се преведува за да се помогне на заедницата,
> а не на Неоком.

Не е контроверзно да им помогнеш на другарчињата. Глупо е Зоки и било
кој и да му помага да истрошат време само за да му го зголемат профитот
на Неоком кога сите добро знаеме дека Неоком ниеднаш не ни се нашле за
ни една работа што сме ја правеле.

Го поддржувам предлогот на Стама, значи да се контактираат Неоком од
страна на ОССМ и да им се предложи некоја соработка. 
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list