[Ossm-members] UNDP Applications Request for Quotation 3-2006, 4-2006, 5-2006, 6-2006

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Nov 17 12:26:18 UTC 2006


За потребите не УНДП проектот за слободен софтвер ќе треба да се развиваат
апликации наведени во
http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/UNDP-TOR-2006.zip

Слободен софтвер Македонија ќе треба да достави понуда со тоа што ќе настапи
организацијата,
а апликациите ќе ги развива тим на програмери кои имаат, желба, слободно
време и знаење.

Се разбира дека за тоа ќе се земат пари, доколку ни биде прифатена некоја од
понудите.

Ако има заинтересирани учесници, нека се пријават на
Info at slobodensoftver.org.mk.

Прашања и одговори на оваа нишка. Повикот е отворен до понеделник.

-- 
Igor Stamatovski

Free Software Macedonia
____________________________
http://www.slobodensoftver.org.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061117/bdb2dcc3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list