[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 18 16:02:16 UTC 2006


Постои шанса да договориме Слободен софтвер Македонија да организира некакви 
активности еднаш неделно на ЕТФ. 

Дали има генерално заинтересирани луѓе да придонесуваат кон оваа работа, во 
смисла од време на време да припремат нешто што би било таму презентирано или 
работено?


-- 
Новица

The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an eggs-and-ham
breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'.More information about the Ossm-members mailing list