[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Nov 18 16:32:21 UTC 2006


On 11/18/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Постои шанса да договориме Слободен софтвер Македонија да организира некакви
> активности еднаш неделно на ЕТФ.

Идејата е од поодамна.
Кога го договаравме последниот install fest со Глиша,
зборнавме и околу некакви презентации и предавања
што би можеле да ги правиме на етф.
Наидовме на позитивни реакции од еден манга професор
(Тото, за тие што го знаат).

Јас сум заинтерсиран да спремам нешто.
Мислам дека би било убаво да се направи муабет, на какви
теми и во каква насока да ги тераме предавањата

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list