[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Nov 18 16:43:10 UTC 2006


На саб, 2006-11-18 во 17:32 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> On 11/18/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> >
> > Постои шанса да договориме Слободен софтвер Македонија да организира некакви
> > активности еднаш неделно на ЕТФ.

И јас би можел да спремам технички презентации за неколку работи.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list