[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Nov 20 22:34:08 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
> На пон, 2006-11-20 во 20:06 +0100, Новица Наков напиша:
>   
>> Понеделник ќе биде веројатно. Пошто вторник,  среда и четврток се фудбал 
>> денови. Да не зјае предавањето празно заради лига на шампиони.
>>     
>
> Гикови трошат време на гледање фудбал?
>   

А тоа за гикови ќе предаваш, нешто за нас? Или ќе предаваш на обичните 
корисници а?
И јас гледам фудбал, за тебе знам ти си посебна приказна :D

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list