[Ossm-members] „OpenSuSE“ на Македонски

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Nov 20 22:29:53 UTC 2006


Зоран Димовски напиша:

> како што кажав не можеме да контактираме со НИКОЈ затоа што OpenSuSE е 
> проект
> на заедница а не на Новел. Новел обезбедува средства и го поддржува 
> проектот,
> но Новел никаде не инсталира OpenSuSE. Ние можеме да контактираме со 

Зоки зашто се замараш со OpenSuse за да му ја тестираш дистрибуцијата на 
Novell?

http://boycottnovell.com/

Земи Федора преведувај ако веќе сакаш такви дистрибуции. ;)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list