[Ossm-members] слободен софтвер на етф

fleka fleka at punkass.com
Mon Nov 20 22:54:39 UTC 2006


> И јас гледам фудбал, за тебе знам ти си посебна приказна :D
И јас..... :)
сум посебна приказна.
На Уфо поентата му беше ОК.

Според мене, четврток е одличен ден за слободен софтвер,
инаку, ако некој од професорите им спомне на студентите
на час дека нешто ќе се случува и им препорача да отидат
дефинитивно ќе дојдат 80%, знам од искуство.

А термин  обично најдобар е 13:00,
у 20:00 тие што биле од сабајле нема шанси да се вратат на факултет, а 
оние што завршиле едвај чекаат да си отидат

Сепак, како што рече Јован, дај прво разговарајте со некој од 
професорите и обавезно со деканот

Поздрав
Стојан
More information about the Ossm-members mailing list