[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Nov 20 23:47:13 UTC 2006


On 11/20/06, fleka <fleka at punkass.com> wrote:
> Според мене, четврток е одличен ден за слободен софтвер,
> инаку, ако некој од професорите им спомне на студентите
> на час дека нешто ќе се случува и им препорача да отидат
> дефинитивно ќе дојдат 80%, знам од искуство.
>
> А термин  обично најдобар е 13:00,
> у 20:00 тие што биле од сабајле нема шанси да се вратат на факултет, а
> оние што завршиле едвај чекаат да си отидат

Море сеа со овие забеганите термини за часови шо траат по 40 минути со
5 минути пауза и со голем одмор од 20 мин... не знам дали уште постои
пауза меѓу смени... Треба у секој случај да се разговара со деканската
управа.


More information about the Ossm-members mailing list