[Ossm-members] слободен софтвер на етф

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Nov 22 17:15:18 UTC 2006


On 11/22/06, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Пошто дискутираме за идеи и сл. на мејлинг листа, да ги замолам тековните
> студенти на ФЕИТ што се на листава да кажат дали знаат дали амфитеатарот на
> факултетот се користи во деновите пон - чет од 20 до 22 часот.
>
> Значи знаеме, со задоцнување додуше, дека во понеделник ИАЕСТЕ го користи во
> тој период. Чекам да ми кажете за другите денови.

До 20 часот по распоред сите предавања би требало да бидат завршени.
Освен ако нема некој испит таму. А ако е проблемот ИАЕСТЕ зашо и треба
баш амфитеатарот? Не и малце голем за такви состаноци? Едино да се
разговара со некој од ИАЕСТЕ и да се преселат на некое друго место да
имат состанок.
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list