[Ossm-members] fish protokol

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Nov 23 15:29:45 UTC 2006


On Thursday 23 November 2006 15:47, Dean Josevski wrote:
> Здраво,
>
> Откако го открив,;)  на работа го користам Fish протоколот. Доколку за него
> нема никаков материјал на македонски, можам да напишам pdf. Дали има
> интерес?
>

Јас мислев FISH e KIO Slave на KDE, како и да е, упатство е секогаш 
добредојдено, не мора PDF, можи директно во Wiki на Лугола wiki.lugola.net ;)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list