[Ossm-members] Konferenija

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 10 13:06:19 UTC 2006


Здраво

ТА ДА ДА ДАМ

Ви испраќам нацрт план за организирање
на конференција за слободен софтвер.
Организатор сме ние ;)

Договорот од последниот состанок во Пјаца
беше да се организира конфернција за слободен
софтвер негде во втората половина од ноември.

Пишав нешто па барам јавно линчување т.е.
коментари, идеи, пропсти ....

Златко денес треба да стави wiki па дискусијата
после ќе ја префрлиме таму.

Врската до документот е:
http://chombium.awardspace.com/files/konf/nacrt_plan.pdf

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list