[Ossm-members] Konferenija

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Oct 10 21:37:59 UTC 2006


On Tuesday 10 October 2006 18:56, Nikola Vanevski wrote:
>
> Ај да ви се смешам малку во муабетот, одамна не сум се смешал.

Сега само да го поздравам Нино, како си ? Те немаше долго...после ќе напишам 
за конференцијата, патем идејата е одлична. О-Д-Л-И-Ч-Н-А. Само да не биде 
како тоа што завршуваше со А, Малина. 

Ај поздрав


More information about the Ossm-members mailing list