[Ossm-members] Konferenija

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Oct 10 21:12:06 UTC 2006


Aleksandar Balalovski wrote:
> On Tuesday 10 October 2006 18:56, Nikola Vanevski wrote:
>   
>> Ај да ви се смешам малку во муабетот, одамна не сум се смешал.
>>     
>
> Сега само да го поздравам Нино, како си ? Те немаше долго...после ќе напишам 
> за конференцијата, патем идејата е одлична. О-Д-Л-И-Ч-Н-А. 

Како што рече Балал идејата е ОДЛИЧНА само што ова за еден месец да се 
направи
НЕМА шанси. Како прво 1 месец да се организира се како што треба
па потоа само информацијата треба да кружи 1 месец (и додека кружи ќе се 
прават уште подготовки)
и на крај да се направи оваа конференција. Во најмала рака 2-3 месеци 
ако се зборува за вакво нешто
како што е опишано во нацрт планот. Во спротивно нема да е така како што
е објаснето, бидете сигурни. За вакви работи си треба време :)

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list